Παρασκευή, Δεκεμβρίου 05, 2008

ΔΡΟΜΟΙ ΖΩΗΣ: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ BAZAAR

Ελπίζω να μην έχει κανείς να κάνει κάτι καλύτερο το Σαββατοκύριακο, γιατί οι Δρόμοι Ζωής με το ετήσιο bazaar τους, είναι σίγουρα μια πρόταση με ποιότητα! Σ'έναν χώρο πολύ φιλόξενο και ζεστό, θα βρει κανείς τις απόλυτα γκουρμέ προτάσεις συσκευασμένες σε περίτεχνα βαζάκια και μπουκάλια, μαρμελάδες, κρασιά, λικέρ, γλυκά, τοπικές σπεσιαλιτέ αλλά και χειροποίητα χριστουγεννιάτικα στολίδια, κοσμήματα και άλλα πολλά.
Φέτος επίσης, θα φιλοξενηθεί στον ίδιο χώρο μίνι έκθεση ζωγραφικής με ενδιαφέροντα έργα τα έσοδα απ' τα οποία προσφέρονται στους Δρόμους Ζωής.

Το σημαντικό μ' αυτό το καθιερωμένο πια Χριστουγεννιάτικο bazaar είναι ότι δουλεύουν γι' αυτό ακούραστα ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι που το πιστεύουν και που η μοναδική τους απολαβή απ' αυτό είναι τα χαμόγελα των παιδιών που ξέρουν ότι είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές κι ότι γι' αυτά γίνονται όλα.

Γι' αυτά τα παιδιά και για ένα παρόν και μέλλον δίκαιο και ισότιμο μ' αυτό των υπόλοιπων παιδιών μοχθούν εδώ και χρόνια οι Δρόμοι Ζωής. Και το αποτέλεσμα συνεχώς δικαιώνει.
Φέτος το bazaar των Δρόμων Ζωής φιλοξενείται σ' ένα υπέροχο κτίριο στα Εξάρχεια και λειτουργεί Σάββατο 6/12 10.00-22.00 και Κυριακή 7/12 10.00 - 20.00

2 σχόλια:

Σταυρούλα είπε...

Ελπίζω να σε δω (αύριο πρωί θα πάμε)! :)

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.